Skip to content Skip to footer

Drinks

BBaraka je mjesto gdje možete uživati u craft pivu koje se proizvodi na licu mjesta i ukusnim zalogajima, sad nismo tu da bi pisali o zalogajima, ali smo tu da Vas ukratko provedemo kroz drinks listu.

Craft pive u kojima će pivopije uživati jer se u našoj ponudi nalazi se 27 točenih piva, ali to je tek početak. Želja nam je stvoriti pivski atlas. Tamno, svijetlo, veliko ili malo? Naš stručni barmen uvijek vam je na raspolaganju. Ne morate putovati svijetom, jedino što trebate je – posjetiti nas i iskušati najbolja piva. (Na dva šanka imamo 32 točionika na kojima trenutno točimo 27 različitih vrsta piva. Nabavili smo i nova craft piva iz inozemstva (Danska, Norveška, Velika Britanija,..) koja se ne mogu popiti nigdje u Hrvatskoj.) Ako ti nedostaje riječi, popij nešto i biti ćeš rođeni govornik.

Haruki Murakami: „Viski, poput lijepe žene, zahtijeva divljenje. Prvo ga fino osmotrimo, a onda dođe vrijeme da ga pijemo.“ Što bi ste rekli za ponudu koja broji više od 40-ak Whiskeya? Američki, Škotski, Irski, …. cijela paleta raznih mirisa i okusa. Kao što smo rekli – najbolje iz svijeta donosimo vama, a vi samo trebate doći i pronaći vašu dimenziju okusa.

U svijetu kave nerijetko se postavlja pitanje koja je kava najbolja kava? Neki kažu da je najbolja kava ona koja te dobro razbudi ujutro prije dnevnih obaveza, drugi kažu da je najbolja kava ona koja dok se kuha najfinije miriše, pa opet treći kažu da je najbolja kava ona koja ima najfinije arome i okuse, a ima i nekih koji pak kažu da je najbolja kava ona u kojoj uživamo s najdražom osobom u trenucima u kojima se osjećamo ugodno ili voljeno. Pozivamo vas da dođete i uvjerite se tko u gradu ima najbolju kavu!

BARAKA

Zabranjeno usluživanje i konzumiranje alkoholnih pića i drugih napitaka koji sadržavaju alkohol osobama mlađim od 18 godina.