Skip to content Skip to footer

GOOD FOOD

PPitate se zašto smo najbolji? Zato što smo krenuli od početka. Tu smo da razmazimo vaša nepca i odvedemo vas u nove dimenzije okusa, u one koje niste znali da ih posjedujete. Ako ste se na početku zapitali o kakvim početcima govorimo odgovor slijedi. Dok čekaš odgovor, nemoj misliti na riječ burgeri jer češ postati gladan!

U Baraci možete doći na doručak – naša tajna nije samo u svježim namirnicama, naša tajna je i pomno biranim sastojcima, u obradi koja će vas od samoga jutra pripremiti za radni dan koji je ispred vas ili razmaziti dok ste na godišnjem odmoru, jer kako kaže jedna strana poslovica; good food – good mood.

Burgeri. Znate li što čini savršeni burger? Mi znamo!
Ključnu ulogu naravno igra meso, a mi koristimo samo svježe meso. Naš chief pobrinuo se da meso dolazi u kombinaciji samo s najboljim začinima. Posebni umak, a komplimentiraju s krumpirićima koji su pečeni baš kako treba. Hrskavi krumpirići.

Beefsteak, T- Bone steak, Tomahawk steak i još mnogo toga Vas čeka. S obzirom na to da nismo od velikih riječi posjetite našu galeriju ili još bolje – rezervirajte svoje mjesto i uvjerite se sami!

BARAKA

Zabranjeno usluživanje i konzumiranje alkoholnih pića i drugih napitaka koji sadržavaju alkohol osobama mlađim od 18 godina.