Skip to content Skip to footer

ROCK’N’ROLL

I

tako udaraju glazbeni taktovi, a bubanj, električne gitare, samo su začini za dobru muziku. Baraka je jedan od najživljih mjesta u gradu Splitu za glazbu uživo. Od Rock’n’roll stihova pa sve do resident DJ-a Bez obzira koga tražite … pronaći ćete sve.

Baraka je zamišljena kao nova Splitska oaza za sve one kojima je dosta klasičnih klubova, a koji uživaju u dobrom zalogaju i kvalitetnoj glazbi. Ovdje ćete, bilo ujutro bilo navečer, uvijek naići na menu koji će vas napuniti pozitivnom energijom. Na onom muzičkom se nalazi glazbeni brojevi od rocka, bluesa i jazza. Sve je uređeno u prepoznatljivom američkom bikerskom stilu. Kad se sve zatvorilo zbog korone, mi smo odlučili proširiti našu ionako već ogromnu ponudu tako da smo to vrijeme proveli u radovima.

Kod nas se organiziraju i koncerti, međutim, zbog cijele situacije, u nešto manjem opsegu nego li inače. No zato će vas navečer uvijek dočekati resident DJ koji pušta novije rock hitove u kombinaciji s onima iz 70-ih, 80-ih i 90-ih; live band, promocije knjiga i svakakva druga događanja. 

Imajte na umu da imamo besplatan parking za goste odmah iza Barake, zbog čega se lako zaboravi na vrijeme. No nije ni to loše; ostati od one prve jutarnje kavice s doručkom, do večernjeg whiskeya s društvom. I to sve uz odličnu rock glazbu!

Svakako provjerite događanja i ostanite povezani, Facebook, Instagram, …

BARAKA

Zabranjeno usluživanje i konzumiranje alkoholnih pića i drugih napitaka koji sadržavaju alkohol osobama mlađim od 18 godina.